Paranormal

Heel veel onderwerpen over paranormaal Met dank voor de medewerking van van The Ghosthunter. Veel kijk plezier

Video’s

Laatste video’s maar ook oude films die al jaren op de plank hebben gelegen en nooit zijn vertoont. Web site nog steeds onder constructie!

Verhalen

Huis van verhalen en vertellingen.

Met heel bijzondere onderwerpen

En met Radio en Podcast

Veel plezier!

Verhalen - Vertellingen Verschillende soorten en uit een lopende onderwerpen vindt je op deze website! Maar ook radio - Podcast verhalen etc. Heel veel films en video’s. Ach er is zo veel te ontdekken.

© Copyrights - All Rights Reserved.

Podcast

Veel podcast verhalen komen er bij op de site. er staan al podcast verhalen online dus veel luister plezier.
index |
Het Kerkhof in Oldenzaal heeft iets Mysterieus. Op de plek van de verloren zielen is het heel heftig! Overdag is er door ouderen een paar keer een Maria verschijning geweest op die plek en gelijk al bij binnenkomst was daar een bewegend beeld. Veel stemmen, Krachtvelden en Energievelden waren aanwezig. Het Medium wat mee was hoorde en zag heel veel dingen uit het verleden.,
Het Dadi Park staat leeg. Ongelukken gebeurd, een kind zijn arm er af en veel meer. Maar het spookt er. The Ghosthunter gaat er naar toe en wat hij 1 week van te voren had gezegd klopte. Ook voor de deur van het pretpark zijn veel ongelukken gebeurd! Wat is dat toch allemaal.? Overleden kinderen bij de glijbaan. Overleden kinderen in de speelhal. Nou een drukte hoor ondanks dat het gesloten is.
Spookhuis van IJzendijke In 1998 ben ik er geweest en het lijkt nu in 2009 dat het steeds heftiger wordt in dat spookhuis. De oude bewoners zitten af en toe gewoon nog in de kamer ondanks dat het al 40 jaar leeg staat. Flitsen, voetstappen, Vortaxen , je komt er van alles tegen.
Marjan vertelt over haar ervaring met Glaasje Draaien. Een vriendin van haar heeft na 22 jaar nog steeds last van de gevolgen. Een op waarheid gebeurd verhaal.
Film
© Copyrights